Fortsätt till huvudinnehåll

reign in blood............

Jag längtar till att jag ska se dessa fantastiska herrar i SLAYER i Augusti månad, trallvänlig musik när det är som bäst!

Jo vad är statusen på en annan då?? Jo, jag har feber hosta och är allmänt dålig och det är inte det jag vill nu!! jag vill ju gå på kasinot på fredag och instruera människor i Black Jack och surra på, jag har insett att det inte blir poker men man kan ju gå dit i alla fall det är ju som att gå till ungdomsgården:)

idag vaknade jag och hade ett lååångt men dock trevligt samtal på telefonen, och fick en hyfsad start på en så annars mörk dag. Känner mig lite bättre humörmässigt, men jag har blivit sämre fysiskt. Den som har gett mig denna gudsförgätna hosta är ju Jessica, så nu leder hon med 2-0 hon gav ju mig febern vid nyår med. Hon är djävulen i en ängels kropp, inte alls lätt att se att det kan komma ondska ur det:)

Dock ska det sägas att hon var otroligt snäll som köpte hostmedicin till mig, det uppskattades verkligen.... TACK.

Nu blev det helt plötsligt Disciple med den otroligt vackra refrängen GOD HATE US ALL, i alla fall hatar han mig.

Ringde Q-park idag och maken till otrevlig personal får man leta efter.
Det började den 28:e när jag blev anhållen av kriminalpolisen. Jag hade precis kommit ur duschen när det knackar på dörren, jag var på väg och skulle skjutsa cattis. jag stod då på 20 minutersparkeringen på örnen, men jag var ju på väg ut så jag skulle ju hinna, trodde jag.
Det var krim som knackade på min dörr och ville att jag skulle komma in på stationen, jag frågade om bilen skulle flyttas men dom sa att det hinner jag senare...
Det blev inte senare för jag blev anhållen den 28:e och häktad den 30:e polisen hade då mina bilnycklar i förvar, och jag sa till om att jag ville ha min bil flyttad.
Men det hände ingenting tydligen och den 1:a november hade jag fått min första P-bot som följdes av 4 likadana till. Min syster hade vid ett flertal gånger försökt få nycklarna till bilen så jag skulle få den flyttad men utan framgång. Hon får slutligen nycklarna till bilen och kan flytta den. Några dagar senare blir jag släppt från min häktning, och blir informerad om att jag fått 5 böter på totalt 2500 kronor.

Jag ringer in till Q-park talar om min situation och hon ber mig att skicka med ett intyg från polisen där dom styrker min berättelse så ska dom fixa det..
Jag fixar ett intyg som talar om mellan vilka datum jag varit frihetsberövad samt att jag från dag 1 försökt få min bil flyttad utan att lyckas. jag skickde in alla handlingar och dom sa att handläggningstiden är 2-4 veckor, men för tre dagar sen fick jag ett brev från Q-park....

det står att dom erbjuder en förlikning där jag "bara" behöver betala 1000 kronor för att jag har stått fel.
Hur fan skulle jag ha gjort annorlunda då polisen har haft mina nycklar?? Hon är otrevlig i telefonen när jag vill ha svar på hur dom har kommit fram till summan 1000 kronor, och vad jag har kunnat gjort annorlunda. Nu är kruxet att det inte är jag som får räkningen annars hade jag sagt fuck you sedan hade jag överklagat igen och blandat in en jurist. men nu är jag tvingad att fixa fram 1000 kronor till i morgon annars måste jag betala 2500 kronor istället.
Men att man ringer sansad och har frågor och man inte kan få svar hur dom har resonerat är förjävligt, samt att jag vill ha svar på hur jag skulle ha gjort annorlunda. Hon tyckte att jag skulle gå med räkningen till polisen, MEN ÄR HON DUM I HUVUDET!? klart som fan att dom inte kommer att betala den.
Tur att Q-park väljer att spela in samtalen, för min syster ringde med och fick prata med samma människa, och dom kom med direkta hot om att fullbetalning skulle komma om man överklagar igen eller blandar in jurister.
Jag kommer naturligtvis att fortsätta att få rätt men jag är rädd att jag måste betala in 1000 kronor som jag inte har i morgon.

detta gjorde mig arg som fan....

Sedan var jag ner på affären åt lasse samt att jag skulle hämta hostmedicinen hos Jessica, min ilska blev ju inte bättre för det;) nu är det upp till henne, men man kan ju inte rå för att man bryr sig och jag tycker att det är synd att hon bli behandlat som skit i onödan...

Nu här på nattkröken så visar det sig att jag ska få ett par rosa sockiplast, gud vad kul om jag fick sånna. jag skulle lätt gå med dom på stan:)

Nä, nu blir det att varva ner med lite SLAYER World painted blood....

Over and out// micke

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hemmafinalen..

Nu är det officiellt över... Före och efter -59kg Ett vemod blandat med lättnad fyller min kropp, när "lamporna" släcks och jag sakta glöms bort kommer ändå min resa att fortsätta. det finns massor av saker att jobba med, där tankemönster och nytt sätt att leva ligger i fokus, jag väger mig inte utan jag använder helst måttbandet, jag har vägt mig en gång sedan finalen spelades in men måttbandet är snällt mot mig. När finalerna skulle spelas in jag jag måttfullt laddad för detta och ville mest att det skulle vara över. Jag kände inte att jag hade nåt att fira, När jag såg Viktor Ibbe Johanna och de andra som ser "färdiga ut". Själv kände jag att : Varför ska jag fira något än? skulle jag komma in på slottet idag så skulle jag ändå vara 10-15 kg tyngre än vad Viktor hade för startvikt. Dagen blev ändå mycket bättre än jag kunnat föreställa mig, att få träffa deltagarna, gamla deltagare produktion och tränare var en fröjd, som att ta studenten igen,

feelgood:)

Japp, efter att jag hade somnat vid 7-tiden på lördagen så klev jag upp 12:20 mer trött än jag brukar vara med tanke på den tid jag sovit. Hade fått några sms och sedan ringde Jessica och ville ha skjuts senare på dagen till Birsta. Jag satte mig vid datorn och hade en MYCKET intressant konversation på msn, det slutade iallafall trevligt. vid 15-tiden ringde Jessica och var klar så jag masade mig in i duschen aningen trött fortfarande trots att lasse serverat ett delikat bryggt kaffe och en energidryck. hämtar i allafall det(självutnämnda) oskyldiga flickebarnet och beger oss till det aningen öde IKEA-området. Börjar med att gå in på själva IKEA, går upp för trapporna när hon utbrister "visst är det nere lamporna är va?" varpå jag svarade, så passande att vi gick upp först då! Nu är det inte frågan om att jag är lat eller så, men jag tyckte det var tämligen onödigt;) Handlingen gick i tjejmått över förväntan, och mätt i killmått en smärre katastrof;) men jag tunat in tjejtemp

Michael Willysson, död men lycklig!

Ryktet om min död är betydligt överdrivet... Så lyder ett citat av  Samuel Clemens mer känd som Mark Twain. Kunde vart skrivet igår....... Nyårsafton 2013 lovade jag att innan första januari 2015 skulle mitt konto på Facebook raderas, sagt och gjort den 31 december 2014 tog jag bort kontot. Denna bisarrt obetydliga detalj skulle normalt inte vara något att notera, men i dagens tekniskt utvecklade samhälle har behovet att veta vad grannen gör blivit viktigare än nånting annat. Var och en hemma kan ha bättre koll på grannar släkt och "vänner" än stasi hade i sina glansdagar, Bara genom att logga in på sitt facebook-konto.  Man behöver inte ens ta sig upp ur soffan för att gotta sig i andras misslyckanden, snegla avundsamt på jobbkompisens nybokade resa eller att för den delen okritiskt gilla bilder som uppvisar en sån perfektion att det blir overkligt. Förr behövde man i alla fall flytta sitt feta arsle ner på den lokala affären, fiket eller systembolaget för att