Fortsätt till huvudinnehåll

Det som hände före det senaste.


Ja Nytt år och nya förhoppningar.... säger dom.
Iallafall så spenderades nyårsafton i sedvanlig stil med att vi åkte hem till systeryster, och detta år fyllde hon tant dvs. 30 år. RÄTT ÅT NA!
Det var en lugn och trevlig tillställning och mycket behagligt fika, efter att man vart där en stund och fått i sig en 8000 kalorier så for jag hemöver, och vilade en stund för att jag skulle orka med kvällen, även lugna kvällar behöver energi!
Jag for sedan ner till Jessica och niklas och givetvis william för en mycket delikat anrättad pastarätt, mycket gott! I vilket fall så började vi att prata om sångaren i hammerfall.
-Ja james caan säger jessica (med gud och niklas dahlin som vittnen) lite lätt överlägset.
- Ja inte är det väl han heller sa jag, han är ju med i serien las Vegas.
Men Jessica stod på sig i cirka 5 minuter och jag har hittat en bild på den påstådda Hammerfallsångaren. Hon mumlar iallafall nått i stil med:
-nu kommer du att reta mig för det här med..
Jag svarade
- Nejdå det är fort glömt;)

Det var en trevlig kväll med skratt och lite snarknngar,(jessica hade börjat bli ganska dålig.
JAg hade iallafll lovart några kompisar att jag skulle hämta dom på natten, men dom hade börjat bråka och tjatade från klockan 23-tiden på kvällen om att jag skulle hämta dom, men det hade jag ingen lust med. klockan halv2 så for jag från jessica in mot stajn och skulle hämta dom på nån adress, det var den sämsta vägbeskrivning jag nånsin fått men till slut tog jag fram gpsen på telefonen och då hittade jag direkt;)

summa sumarum så var den en otroligt mysig kväll.

Dagen efter dvs. nyårsdagen så fick jag ett sms på morgonen att kvällens utgång hade blivit inställd. Jessica hade blivit roktigt dålig. så jag åkte ner med lite atiraljer så att hon skulle kurera sig lite snabbare sedan for jag hem.
JAg la mig i soffan och skulle se Ivanhoe, men kände att jag själv hade börjat bli dålig. sov och var dåsig hela dagen och på natten bröt febern ut.
HAr nästan legat hela tiden sen dess och inte haft mycket ork alls, men förhoppningsvis så lättar det inom en snar framtid, för det finns ju en massa saker jag vill ta itu med.
MIn vän anrik säger att han vill se ut som en grekisk gud, så jag ska försöka lära honom allt jag kan om styrketräning, men han är en aning motvillig.
Jag kommer nog att få igång honom, för jag behöver en träningspartner. killen har potential, ni brudar får hålla i er när jag är klar med honom;)

Nej nu sk jag se på midnight run med De Niro! Sångaren i HAmmerfall heter Joacim Cans och inte James Caan;)

over and out//micke

Lika som bär?

Kommentarer

  1. grekisk gud vet jag inte , men ölmagen ska väck !!!

    SvaraRadera
  2. Nja, grekisk gud eller inte. Men badvakt på tranviken kan du få jobb som:)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hemmafinalen..

Nu är det officiellt över... Före och efter -59kg Ett vemod blandat med lättnad fyller min kropp, när "lamporna" släcks och jag sakta glöms bort kommer ändå min resa att fortsätta. det finns massor av saker att jobba med, där tankemönster och nytt sätt att leva ligger i fokus, jag väger mig inte utan jag använder helst måttbandet, jag har vägt mig en gång sedan finalen spelades in men måttbandet är snällt mot mig. När finalerna skulle spelas in jag jag måttfullt laddad för detta och ville mest att det skulle vara över. Jag kände inte att jag hade nåt att fira, När jag såg Viktor Ibbe Johanna och de andra som ser "färdiga ut". Själv kände jag att : Varför ska jag fira något än? skulle jag komma in på slottet idag så skulle jag ändå vara 10-15 kg tyngre än vad Viktor hade för startvikt. Dagen blev ändå mycket bättre än jag kunnat föreställa mig, att få träffa deltagarna, gamla deltagare produktion och tränare var en fröjd, som att ta studenten igen,

feelgood:)

Japp, efter att jag hade somnat vid 7-tiden på lördagen så klev jag upp 12:20 mer trött än jag brukar vara med tanke på den tid jag sovit. Hade fått några sms och sedan ringde Jessica och ville ha skjuts senare på dagen till Birsta. Jag satte mig vid datorn och hade en MYCKET intressant konversation på msn, det slutade iallafall trevligt. vid 15-tiden ringde Jessica och var klar så jag masade mig in i duschen aningen trött fortfarande trots att lasse serverat ett delikat bryggt kaffe och en energidryck. hämtar i allafall det(självutnämnda) oskyldiga flickebarnet och beger oss till det aningen öde IKEA-området. Börjar med att gå in på själva IKEA, går upp för trapporna när hon utbrister "visst är det nere lamporna är va?" varpå jag svarade, så passande att vi gick upp först då! Nu är det inte frågan om att jag är lat eller så, men jag tyckte det var tämligen onödigt;) Handlingen gick i tjejmått över förväntan, och mätt i killmått en smärre katastrof;) men jag tunat in tjejtemp

Michael Willysson, död men lycklig!

Ryktet om min död är betydligt överdrivet... Så lyder ett citat av  Samuel Clemens mer känd som Mark Twain. Kunde vart skrivet igår....... Nyårsafton 2013 lovade jag att innan första januari 2015 skulle mitt konto på Facebook raderas, sagt och gjort den 31 december 2014 tog jag bort kontot. Denna bisarrt obetydliga detalj skulle normalt inte vara något att notera, men i dagens tekniskt utvecklade samhälle har behovet att veta vad grannen gör blivit viktigare än nånting annat. Var och en hemma kan ha bättre koll på grannar släkt och "vänner" än stasi hade i sina glansdagar, Bara genom att logga in på sitt facebook-konto.  Man behöver inte ens ta sig upp ur soffan för att gotta sig i andras misslyckanden, snegla avundsamt på jobbkompisens nybokade resa eller att för den delen okritiskt gilla bilder som uppvisar en sån perfektion att det blir overkligt. Förr behövde man i alla fall flytta sitt feta arsle ner på den lokala affären, fiket eller systembolaget för att