Fortsätt till huvudinnehåll

Sent ska syndaren vakna......

Ja jag har velat skriva länge om olika saker men det har inte blivit av för jag har vart inne och är fortfarande inne i en svacka.

VAd ska man skriva om nu då?? jag har inte en aning så vi får se vad som kommer ut det här gudsförgätna tangentbordet!

Ikväll har jag pratat med en människa som ingår i en gyllene triangel, triangeln sammanbinder tre väldigt snarlika personer alla med olika livsöden, varav 2 av medlemmarna aldrig har träffat varandra. Det kan vara kuslig likhet mellan de tre personerna, men samtidigt skillnader som är slående. man lär sig en hel del av sig själ när man pratar med nån av dom, det finns inte en gång jag inte har lärt mig nånting och då kan det vara intressant att föra ett samtal.

Sitter nu och inväntar ishockeyn som börjar om en liten stund, inte för att det är nånting som lockar nämnvärt, men det ska väl ses.

Men jag har inte tankarna där just nu utan på en helt annan plats, jag lider inte av det som varit utan för det jag vet skall komma. hur gör man då?? kanske bara accepterar det som måste göras och ta konsekvenserna av det?? jo det kanske är den modiga människans val, eller så sluter man in sig i sig själv och låter Tom Araya James hetfield eller kanske Phil Anselmo skrika ut det som behövs.

Ohh, just nu lyssnar jag på Tito & Tarantula - After Dark, om jag finner en kvinna som kan svinga en albinopythonorm som salma hayek ska jag fria på ståendefot, eller knä för den delen... helt fantastiskt är det iallafall:)

Satt och pratade om Queen härom dagen med några mindre begåvade människor, och och det fokuserades endast på att freddy var bög. Ja han må ha lapat fisring så att det står ut genom öronen på honom, men är det verkligen det som är viktigt???? inte att han var en grymt bra sångare och musikaliskt geni??? Att han har framfört några av historien största låtar och sålt miljontals album, nej han var endast en stjärtgosse!
Vilka mongon ni är sa jag, hade han varit bättre om han endast haft analsex med brudar istället för män? Då kom det briljanta svaret.... ehh, jag vet inte.
Tyvärr så har väldigt många människor i detta land sånna där funderingar, Björn borg sniffade kokain och spelade inte tennis, tommy körberg var oxå en vitnäsa, men gjorde han kanske nåt mer?? Michael jackson delade säng med barn, OJ simpson dödade.... okej den sista får skylla sig själv... Hur som helst är det iallafall ett skumt tänkande av gemene man, människor som inte har fördomar, människor som inte är sen alls att skrika "rasist" för minsta lilla grej, det är sånna som tycker att freddy var en stjärtgosse och inte sångare!

"Vännens örfil är ärligt menad, fiendens kyssar vill bedra"


skickar med en Billy ray cyrus med

over and out Micke

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hemmafinalen..

Nu är det officiellt över... Före och efter -59kg Ett vemod blandat med lättnad fyller min kropp, när "lamporna" släcks och jag sakta glöms bort kommer ändå min resa att fortsätta. det finns massor av saker att jobba med, där tankemönster och nytt sätt att leva ligger i fokus, jag väger mig inte utan jag använder helst måttbandet, jag har vägt mig en gång sedan finalen spelades in men måttbandet är snällt mot mig. När finalerna skulle spelas in jag jag måttfullt laddad för detta och ville mest att det skulle vara över. Jag kände inte att jag hade nåt att fira, När jag såg Viktor Ibbe Johanna och de andra som ser "färdiga ut". Själv kände jag att : Varför ska jag fira något än? skulle jag komma in på slottet idag så skulle jag ändå vara 10-15 kg tyngre än vad Viktor hade för startvikt. Dagen blev ändå mycket bättre än jag kunnat föreställa mig, att få träffa deltagarna, gamla deltagare produktion och tränare var en fröjd, som att ta studenten igen,

feelgood:)

Japp, efter att jag hade somnat vid 7-tiden på lördagen så klev jag upp 12:20 mer trött än jag brukar vara med tanke på den tid jag sovit. Hade fått några sms och sedan ringde Jessica och ville ha skjuts senare på dagen till Birsta. Jag satte mig vid datorn och hade en MYCKET intressant konversation på msn, det slutade iallafall trevligt. vid 15-tiden ringde Jessica och var klar så jag masade mig in i duschen aningen trött fortfarande trots att lasse serverat ett delikat bryggt kaffe och en energidryck. hämtar i allafall det(självutnämnda) oskyldiga flickebarnet och beger oss till det aningen öde IKEA-området. Börjar med att gå in på själva IKEA, går upp för trapporna när hon utbrister "visst är det nere lamporna är va?" varpå jag svarade, så passande att vi gick upp först då! Nu är det inte frågan om att jag är lat eller så, men jag tyckte det var tämligen onödigt;) Handlingen gick i tjejmått över förväntan, och mätt i killmått en smärre katastrof;) men jag tunat in tjejtemp

Michael Willysson, död men lycklig!

Ryktet om min död är betydligt överdrivet... Så lyder ett citat av  Samuel Clemens mer känd som Mark Twain. Kunde vart skrivet igår....... Nyårsafton 2013 lovade jag att innan första januari 2015 skulle mitt konto på Facebook raderas, sagt och gjort den 31 december 2014 tog jag bort kontot. Denna bisarrt obetydliga detalj skulle normalt inte vara något att notera, men i dagens tekniskt utvecklade samhälle har behovet att veta vad grannen gör blivit viktigare än nånting annat. Var och en hemma kan ha bättre koll på grannar släkt och "vänner" än stasi hade i sina glansdagar, Bara genom att logga in på sitt facebook-konto.  Man behöver inte ens ta sig upp ur soffan för att gotta sig i andras misslyckanden, snegla avundsamt på jobbkompisens nybokade resa eller att för den delen okritiskt gilla bilder som uppvisar en sån perfektion att det blir overkligt. Förr behövde man i alla fall flytta sitt feta arsle ner på den lokala affären, fiket eller systembolaget för att